Ismét lehetőség a személyes ügyintézésre!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Gazdaság Háza továbbra is fogadja személyesen az ügyfeleket, vállalkozókat, ám mindemellett arra kérjük Önöket, hogy – amennyiben lehetséges – válasszák az online vagy telefonos ügyintézési lehetőséget!

A személyes ügyfélfogadás biztosított, de amennyiben lehetséges, kérjük, válassza az online vagy telefonos ügyintézési lehetőséget.

Telefonos és személyes ügyfélfogadás: hétfő-kedd-szerda: 13,00-15,00 .

Az ügyfelek a Gazdaság Házában személyesen – kérdéssel/kéréssel/panaszüggyel – is fordulhatnak a Fejér Megyei Békéltető Testülethez, de, amennyiben lehetséges, kérjük, válasszák az online és telefonos ügyintézést, az alábbi elérhetőségeken: bekeltetes@fmkik.hu email címen és a 22/510-310-es

Az épületbe történő belépéskor kötelező a testhőmérséklet mérése nonkontakt hiteles eszközzel és kötelező a kézfertőtlenítés. Munkatársaink és a hozzánk forduló Ügyfelek között a cseppfertőzés terjedésének kiküszöbölésére védőplexi elhelyezéséről gondoskodtunk; az ügyfélforgalom így kockázatmentes.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfeleit, a Gazdaság Házába érkező vállalkozókat is érinti az FMKIK járványügyi kódex és intézkedési terve, amely elérhető az alábbi LINKEN.