A Békéltető Testülethez forduló ügyfelek figyelmébe!


A Fejér Megyei Békéltető Testülethez forduló Ügyfeleket arra kérjük, hogy elektronikusan a bekeltetes@fmkik.hu email címen keressék meg a testületet tanácsadásra kérdéseikkel. Személyes tanácsadás miatt a békéltető testülethez forduló ügyfeleket/fogyasztókat a Gazdaság Házában nem tudjuk fogadni, csak kizárólag online és telefonos tanácsadást tudunk biztosítani.

A Fejér Megyei Békéltető Testület folyamatosan végzi a tevékenységét. A testület a fogyasztók rendelkezésére áll, kérjük emailen a bekeltetes@fmkik.hu e-mail címen, illetve a 22/510-310 telefonszámon forduljanak a testülethez.

A személyes tanácsadás helyett biztosítani tudjuk az online platformot, például a Microsoft Teams rendszeren keresztül, de ehhez is szükséges az előzetes elektronikus vagy telefonos bejelentkezés, időpont egyeztetés.

A Gazdaság Házába – a későbbiekben – személyes meghallgatásra érkező Ügyfelektől kérjük, hogy tartsák be az érvényes higiéniai eljárásokat: az épületben maszk viselése kötelező, belépéskor nonkontaktos lázmérés történik és kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítők használata.

A Fejér Megyei Békéltető Testület a 2021. március 11. napjára kitűzött személyes meghallgatást a rendkívüli jogrenddel kapcsolatos kormányzati intézkedésekre figyelemmel elhalasztja. A Testület Elnöke az érintetteket írásban (a vállalkozókat ügyfélkapun keresztül) értesíti és tájékoztatja a feleket arról, hogy az elhalasztott meghallgatás mellőzésével a Fejér Megyei Békéltető Testület az ügy írásbeli lefolytatását kezdeményezi.

Erre jogalap: A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. (továbbiakban: Fgytv.) 29. §. (7) bekezdése.